Er bröllopsfotograf

Ni vill ha er dag förevigad precis där de äkta och genuina stunderna förevigas - allt från pirret under förberedelserna till stämningen när shotsen serveras under middagen. Ni tycker om att skratta! Ni vill ha en person som lättsamt närvarar under dagen men även diskret fångar de genuina stunderna. Att stå framför kameran skall kännas avslappnat!

Er upplevelse

02. MÖTAS

03. MINNAS

01. BOKA

Känns det som ni har hittat rätt? Vad kul!  Ni skickar iväg en förfrågan via bokningsformuläret. Ni får ett mejl tillbaka och vi hittar en tid att höras digitalt! Efter vårt första möte om allt känns bra för alla går vi vidare till nästa steg. En bokningsfaktura och bröllopsavtal skickas till er på 25% av det totala beloppet för att säkra ert datum. När allt är påskrivet och klart är datumet ert!

Under planeringstiden finns jag alltid tillgänglig om ni vill ha svar på frågor eller bolla idéer. En tid innan bröllopet äger rum bokar vi in ett bröllopssmöte. Jag bjuder gärna på en fika men det går lika bra via skype/telefonsamtal. Vi går igenom era tankar, funderingar och förväntningar samt er stora dag i detalj.

Efter bröllopet börjar redigeringsarbetet för min del. Jag skickar först ett tjuvkik på bilderna strax efter bröllopet.

Inom 12 veckor får ni alla bra bildfiler levererade dels via ert personliga webbgalleri med enkel nedladdning som ni kan dela med era nära och kära samt via USB med utskrivna prints som ni får hemskickade.

From Weddings, to elopements & families

SEEN IN

VILL HÖRA MER?

kontaktformulär

TJERNSTROMINGRID@GMAIL.COM

Vi gifter oss utomlands!!

SÅ roligt! Jag reser överallt! <3

Jag vill boka dig kortare/längre än det som står i dina paket

Skicka iväg en förfrågning på hur ni har tänkt så kan jag skräddarsy ett paket som passar er!

Resekostnad

I alla paket ingår resekostnader i Stockholm med omnejd (ca 3h). För längre resor tillkommer en reseersättning på 35 kr/milen alternativ tågbiljett samt boendekostnad.
- Praesent Varius

Hur gör vi med mat?

I mina paket på 8 timmar önskar jag mig en måltid. Personalmat fungerar utmärkt.

Vad gör vi om det regnar?

Nemas problemas! Under bröllopsmötet har vi gått igenom alternativa platser ifall det skulle regna. Vi kan dessutom använda paraply (jag har paraply att låna) eller fotografera vackra bilder inomhus. Tillsammans hittar vi en bra lösning.